Akkumulátor és olaj kereskedés
Minden, ami akksi!

Alkategóriák

castrol-logoA Castrol, amely a BP cégcsoport tagja, a világ egyik vezető ipari és közlekedési kenőanyag-, és motorolaj gyártója, amelyet 1899. március 19-én alapítottak Angliában. Napjainkra a Castrol márka egyet jelent a minőséggel, a nagy teljesítménnyel és a korszerű motorolajokkal.

 

 

eneos-logoAz ENEOS Japán első számú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke. Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást. Az ENEOS a japán járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit. A japán autógyártók első feltöltési olaja. A Forma 1-ben, a Super GT szériában, a Dakar Rally-kon és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt álltak. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.

prista-logoA Prista Oil az ISO 9001 nemzetközi szabvány előírásainak megfelelő gyártási rendszerben működik. A Prista termékek garantált minőségét független laboratóriumok és neves gépgyártók által elfogadott nemzetközi teljesítményszintek (API, ACEA, ISO, DIN, stb.) és jóváhagyások (Mercedes Benz, VW, Porsche, BMW, MAN, Volvo, Siemens, stb.) biztosítják. A bázisolaj beszállítói a világ vezető olajvállalatai, mint például az Exxon-Mobil és a Cepsa, az adalékok pedig a megbízható és elismert adalékgyártóktól származnak, mint például a Lubrizol, Rohmax, Chevron-Oronite és Ethyl.

texaco logo 2A Texaco kenőanyagokat a világ több mint 155 országában forgalmazzák. Európa több országában van érdekeltsége a kutatásban, a termelésben, a kenőolaj elegyítésben, a finomításban, kutató laboratóriumokban, és értékesítésben.